Oma projekti

Löydä ja suunnittele oma uusi projektisi! Kerro meille ideasi tai toiveesi oheisella lomakkeella tai sähköpostitse info@insigno.fi. Ota rohkeasti yhteyttä niin saamme yhteistyön nopeasti alkuun. Katso vinkkejä blogistamme. Pienelläkin vinkillä pääsemme työstämään ideaasi yhdessä eteenpäin Vastaamme, opastamme ja annamme lisätietoja mahdollisimman nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteistyöllä onnistumme toteuttamaan toiveesi

IdeaTaulu
Ideoita omaan kivitauluun.

Oma projektisi voi olla laajuudeltaan mikä vain. Se voi olla esimerkiksi kuva rakkaastasi – ehkä tarinan kera – pöydälle tai seinälle, kylpyhuoneen- tai keittiön sisustuselementit, puutarhakyltti, -pöytä tai -penkki, rappunen, muurin- tai kivetyksen osa. Voit myös suunnitella läheisellesi kuvallisen muistomerkin. Mahdollista on myös oman materiaalisi käyttö.

Oma Projekti -lomake:

  Kuvalliset hautakivet ja muut painavat kivituotteet valmistamme yhteistyössä Toijalan Kiviveistämö Oy:n kanssa. Tiivis yhteistyö Toijalan Kiviveistämön kanssa mahdollistaa tarvittaessa myös joustavat asennus- ja kuljetuspalvelut.

  Vaikka olemmekin verkkokauppa, pyrimme henkilökohtaiseen, asiantuntevaan ja laadukkaaseen palveluun. Mikäli jokin askarruttaa mieltäsi, kysy ihmeessä ja pyrimme auttamaan parhaan osaamisemme mukaan.

  Oletko jälleenmyyjä, kauppias, laatoittaja, viherrakentaja, mainostaja tai muu kuvista ja kivistä kiinnostunut ammattilainen? Ota rohkeasti yhteyttä. Löydämme varmasti yhteiset toimintatavat, joiden ansiosta asiakkaanne voivat nauttia kivikuvista ja kaiverruksista kätevästi ja kohtuukustannuksin .

  ”Kiveen on kirjoitettu maailmankuvamme perusteet”

  ”Kivi suojaa ja kaunistaa, on monin tavoin mukana elämässämme kohdusta hautaan asti. Sanalla sanoen: kivi on kaiken takana.”

  Näin hienosti on todennut Helsingin yliopiston Geologian ja maantieteen laitoksen emeritusprofessori ja maankuuluna kivitohtorina tunnettu Martti Lehtinen. / Kivitohtorin muisteloita | LUOMUS