Toimituskulut ja -tavat

Matkahuollon Lähelle–paketti palvelun asennustyö on kesken. Palvelu tulee käyttöön heti kun se on onnistuneesti asennettu ja testattu.

Toimituskulut
Tarjoamme ilmaisen Matkahuollon Lähelle-paketti tai Postin noutopiste kuljetuksen tilauksellesi, kun tilauksesi loppusumma ylittää 100 euroa. Määräaikaiset tarjoukset voivat muuttaa toimituskulua eduksesi.
Kaikissa alle 100 euron tilauksissa ja tilauksissa, joille on valittu lisämaksullinen toimituspalvelu, lopullinen toimitusmaksu riippuu valitsemastasi toimitustavasta. Yleensä alle 100 euron tilauksissa käsittely- ja toimitusmaksu on kiinteä 15€.
Kun tilatun tuotteen paino ylittää 30kg( Matkahuolto) tai 35kg (Posti), toimitustapa ja toimituskulu määräytyvät tapauskohtaisesti valitun rahdintoimittajan tarjouksiin perustuen.

Toimitus ulkomaille
Mikäli haluat toimituksen ulkomaille, ole hyvä ja tiedustele toimitustapaa ja hintaa sähköpostitse info@insigno.fi. Rahtimaksut selvitetään aina tilauskohtaisesti ja laskutetaan asiakkaalta ennen toimitusta. Asiakas vastaa kohdemaan tulli –ja verokäytännöistä.

Toimitustavat
Insigno.fi -verkkokauppa toimittaa kaikki myymänsä tuotteet Suomessa Matkahuollon tai Postin välityksellä. Toimitamme tilauksia, joiden toimituskulut on maksettu ennakkoon vain Suomeen ja toistaiseksi emme voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Insigno.fi -verkkokaupasta.
Voit valita tilauksellesi tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman :

1. Matkahuolto Lähelle – paketti
Voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan noutopisteen, josta haluat pakettisi noutaa, joko Matkahuolloista tai Matkahuollon Pakettipisteistä. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen. Pakettipisteinä toimivat K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset, joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
Halutessasi noutaa lähetyksen muualta kuin koti osoitettasi lähellä olevasta noutopisteestä, esimerkiksi mökkisi tai työpaikkasi läheltä, onnistuu se helposti kaupassamme. Muuttamalla toimitusosoitetta pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan noutopisteen. Kauppamme tarjoaa sinulle automaattisesti toimitusosoitteen postinumeroa lähinnä olevat noutopisteet.

2. Posti


Toimitus Postin noutopisteeseen

Tilaus toimitetaan lähimpään Postin palvelupisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai postitse, kun tilauksesi on noudettavissa. Posti säilyttää paketteja vain 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palautuvat lähettäjälle.

Postin kotiinkuljetus
Maksullinen Postin kotiinkuljetus on mahdollinen Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys. Voit valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen kaikille verkkokaupan tuotteille. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntö. Lähetykset jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen.