Ale!

Horoskooppi lasinalunen

3,00 6,00 

Horoskooppi lasinalunen on  mainio tuliainen ja illanistujaisten ilostuttaja. Pyöreän korkkialusen halkaisija on 10cm ja paksuus n. 2mm. Korkkimateriaali, jota käytämme on laadukas, pehmeä ja joustava.

Tässä voit valita haluamasi horoskooppikuvan sekä etu, että takapuolelle. Jos haluat koko setin kerralla siirry tuotteeseen Horoskooppi lasinaluset lahjapakkaus. Kun tilaat kerralla yli 6 kpl saat korkkilasinaluset kätevässä lahjarasiassa.

Jos valintasi ei onnistu vaihda takapuolen valinta etupuolelle.

Ajankohtaisen horoskooppiparin saat  50% alennuksella -vain 3 eurolla
Rapu (21.6 – 22.7.) Aikansa ilmiöitä seuraten ravut osaavat niin halutessaan luoda ympärilleen turvallisen ja hellän ilmapiirin.
Leijona (23.7.-22.8.) Antelias, johtamiskykyinen ja ylpeä itsestään
Neitsyt (23.8.-22.9.): Neitsyt huomaa heti, kun jokin asia ei ole kohdallaan tai oikeassa paikassa. Hän huolehtii muita merkkejä paremmin myös itsestään, ulkonäöstään ja kunnostaan

Lisätietoja

Kirjoita lisätoiveet ja ohjeet tähän. Jos vain mahdollista otamme kaikki lisätoiveet huomioon.

Kuvaus

Horoskooppi lasinalunen on  mainio tuliainen ja illanistujaisten ilostuttaja. Pyöreän korkkialusen halkaisija on 10cm ja paksuus n. 2mm. Korkkimateriaali, jota käytämme on laadukas, pehmeä ja joustava.

Tässä voit valita haluamasi horoskooppikuvan sekä etu, että takapuolelle. Jos haluat koko setin kerralla siirry tuotteeseen Horoskooppi lasinaluset lahjapakkaus. Kun tilaat kerralla yli 6 kpl saat lasinaluset kätevässä lahjarasiassa.

Jos haluat kaiverruksen mieluummin omalla itse valitsemallasi kuvalla  ja tekstillä, niin siirry tuotteeseen Korkki Lasinaluset tai Lasinalunen Tekstikaiverruksella  tai ota yhteyttä Oma projekti -lomakkeella ja kerro ideastasi.

Jos tilauksesi sisältää useita erilaisia ja tilaaminen tuntuu hankalalta  – ota yhteyttä ”Oma projekti” -lomakkeella ja kerro toiveesi. Vastaamme pikaisesti ja pääsemme aloittamaan toiveidesi toteutuksen.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Horoskooppi lasinalusen kuva etupuoli

, , , , , , , , , , , ,

Horoskooppi lasinalusen kuva takapuoli

, , , , , , , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Horoskooppi lasinalunen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *