Iso kaakeli omalla kuvalla

89,00 

Kun haluat toteuttaa ideasi valmiille isolle kaakelille tämä kiiltävän valkoinen Bauhaussin METRO XXL kaakeli voisi olla oiva valinta. Valkoisella kaakelilla kaiveruskuvan ja tekstin pitää aina olla värjätty. Kuvan on tässä oltava yksinertainen logo tai piirustus koska valokuvamaisuutta ei tässä voi saavuttaa.  Kaiverruksen värin voit tähän näyttävään 30 x 61cm kokoiseen kaakeliin valita kuudesta eri vaihtoehdosta.

Kun haluat kaiverrukset omalle kaakelillesi itse valitsemallasi värillä se on usein helposti mahdollista – ota vain yhteyttä ”Oma projekti” -lomakkeella ja kerro ideasi. Vastaamme pikaisesti ja pääsemme aloittamaan toiveidesi toteutuksen.

Yksilöllinen kaakelitaulu Insignon isolle valkoiselle kaakelille itse valitsemallasi kuvalla ja tekstillä syntyy näin:

  1. Valitse kaakelilaatan kaiverrusväri kuudesta vaihtoehdosta
  2. Lisää alueen 1 teksti.
  3. Lisää alueen 2 teksti.
  4. Lisää kuva.
  5. Kerro tekstin ja kuvan käsittelyyn ja asetteluun liittyvät toiveesi.

Tilauksen saatuamme teemme kuvan ja tekstin asetteluehdotuksen toiveidesi mukaisesti. Lähetämme asettelun sinulle hyväksyttäväksi ennen kaiverrustyön aloittamista.

Tekstialue 1

Kirjoita tähän alueeseen 1 tuleva teksti. Tarkenna tekstialue 1 asetteluohjeita Toiveet ja ohjeet tekstissä.

Tekstialue 2

Kirjoita tähän alueeseen 2 tuleva teksti. Tarkenna tekstialue 2 asetteluohjeita Toiveet ja ohjeet tekstissä.

Kuva

Lataa kuva meille. Huomaa, että lähettämällä kuvan annat Insigno Oy:lle oikeudet kuvan käyttöön ja muokkaukseen.

(max file size 512 Mt)

Toiveita ja ohjeita

Lisää tähän kuvan ja tekstin muokkaukseen ja asetteluun liittyviä toiveitasi. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme ottamaan toiveesi huomioon toteutuksessa. Kaikki pienetkin toiveet auttavat meitä saavuttamaan juuri haluamasi tuloksen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Kun haluat toteuttaa ideasi valmiille isolle kaakelille tämä kiiltävän valkoinen Bauhaussin METRO XXL kaakeli voisi olla oiva valinta. Valkoisella kaakelilla kaiveruskuvan ja tekstin pitää aina olla värjätty. Kuvan tulee olla yksinertainen logo tai piirustus. Valokuvamaisuutta ei tässä voi toistaa. Värin voit tähän 30 x 61cm kokoiseen kaakeliin valita itse kuudesta eri vaihtoehdosta.

Kun haluat kaiverrukset omalle kaakelillesi itse valitsemallasi värillä sekin on useimmiten helposti mahdollista – ota vain yhteyttä ”Oma projekti” -lomakkeella ja kerro lisää ideastasi. Vastaamme pikaisesti ja pääsemme aloittamaan toiveidesi toteutuksen.

Kaakelilaatan koko ja väri:
Kaakelilaatan koko on 31×60 cm ja paksuus 1 cm. Laatassa on kauniisti muotoillut fasettireunat. Laatta on kiiltävän valkoinen ja kaiverrusvärejä on valittavina kuusi.

Tekstit:
Kun kirjoitat tekstiä käytä isoja ja pieniä kirjaimia sekä kappalejakoja saadaksesi tekstin asettelun mahdollisimman lähelle haluamaasi. Kiinnitä huomiota myös riviväleihin. Fonttia ja muotoiluja sen sijaan et tässä voi käyttää. Halutessasi voit jättää toisen tai molemmatkin tekstialueet tyhjiksi. Antamiesi tietojen ja ohjeiden mukaisesti toteutamme tekstin asettelun ja muotoilun parhaan kykymme mukaisesti. Kokemuksemme mukaan tekstifontti Garamond toimii kaiverruksissa parhaiten. Jos sinulla on erityisen painava syy muun fontin valintaan, voit lisätä fonttitoiveesi kohtaan ”Toiveet ja ohjeet”. Teoriassa kaikki yleisesti saatavilla olevat Windows-fontit on mahdollista kaivertaa.

Kuva:
uvan tulee olla yksinertainen logo tai piirustusmainen. Kuvaa valitessasi muista, että vaikka yllättävän huonolaatuisellakin kuvalla kaiverrus on mahdollista toteuttaa siistillä jäljellä, niin mitä parempilaatuisempi kuva, sitä parempi on lopputulos.  Asettelun ja kaiverrustyön vaatimien kuvanvankäsittelytöiden yhteydessä voimme tehdä rajauksia ja yksinkertaisia muutoksia ja korjauksia. Vaativammat kuvankäsittelytyöt eivät tässä yhteydessä ole mahdollisia. Jos haluat kivitauluun useamman kuin yhden kuvan lähetä lisäkuvat käsittelyohjeineen sähköpostitse osoitteeseen info@insigno.fi.  Muista laittaa sähköpostin otsikkotiedoksi tilauksesi numero. Huomaa kuitenkin, että jos projekti paisuu tavanomaista isommaksi hankkeeksi, on mahdollista, että joudumme laskuttamaan lisätöistä erikseen. Jos haluat käyttää paperivalokuvaa tms. painotuotetta, lähetä se meille skannattavaksi. Palautamme alkuperäiset kuvat valmiin kuvalaatan mukana.

Toiveet ja ohjeet:
Kaikki asetteluun ja kuvankäsittelyyn liittyvät toiveet ja ohjeet auttavat meitä toteutuksessa. Kerro myös, onko kaakeli pysty- vai vaaka-asennossa. Tavoitteenamme on, että voit hyvillä mielin hyväksyä ensimmäisen lähettämämme asetteluehdotuksen.

Jos tilauksen teon yhteydessä käytettävissä olevat työkalut tuntuvat jäykiltä tai puutteellisilta ideointiisi, voit toki jättää teksti- ja kuvakentät tyhjiksi ja lähettää tekstit, kuvat ja ohjeet myös sähköpostitse osoitteeseen info@insigno.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikkotiedoksi tilauksesi numero. Huomaa kuitenkin, että jos projekti paisuu tavanomaista isommaksi hankkeeksi, on mahdollista, että joudumme laskuttamaan lisätöistä erikseen.

Taitava Photoshop-osaaja voi lähettää kuvana valmiin asettelun teksteineen *.jpg -muodossa.

Ennen kuin aloitamme kaiverruksen, lähetämme sinulle sähköpostitse luonnoksen valmiista asettelusta hyväksyttäväksi. Normaalisti asetteluehdotuksen lähetämme hyväksyttäväksi jo seuraavan arkipäivän aikana. Hyväksynnän jälkeen tilauksen toimittamiseen kuluu 2-3 työpäivää. Todellinen toimitusaika tilauksesta toimitukseen on 1-2 viikkoa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Kaiverruksen väri:

burnt sienna, cerulean blue hue, mars black, phthalo blue, rose madder, viridian

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso kaakeli omalla kuvalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *