Istutuslaatikko omalla kuvalla ja tekstillä

94,00 

Istutuslaatikko kooltaan 20x60x80cm. Istutuslaatikon molemmille pitkille sivuille laser kaiverretaan teksti ja kuva, jotka voit itse määritellä. Teksteille ja kuville on varattu 3 aluetta A,B ja C (Katso Kuva). 
Istutuslaatikko on Plantagenin istutuslaatikko tai vastaava. Toimitus postin noutopisteeseen sisältyy hintaan.

A alueen kaiverrusteksti tai kuva

(max file size 512 Mt)

B alueen kaiverrusteksti tai kuva

(max file size 512 Mt)

C alueen kaiverrusteksti tai kuva

(max file size 512 Mt)

Toiveita ja Ohjeita

Lisää kuvien ja tekstin asetteluun ja muotoiluun liittyvät ohjeet mahdollisimman tarkasti. Tekstien kuvien ja ohjeiden perusteella teemme asettelumallin, jonka hyväksymisen jälkeen laserkaiverrus alkaa.

Tuotetunnus (SKU): 710200 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Istutuslaatikko kooltaan 20x60x80cm. Istutuslaatikon molemmille pitkille sivuille laser kaiverretaan teksti ja kuva, jotka voit itse määritellä. Teksteille ja kuville on varattu 3 aluetta A,B ja C (Katso Kuva).
Istutuslaatikko on Plantagenin istutuslaatikko tai vastaava. Toimitus postin noutopisteeseen sisältyy hintaan.

Käsittelemätön puu ja laserkaiverrus haalistuvat säästä riippuen joskus nopeastikin. Siksi laserkaiverrus ja samalla käsittelemätön istutuslaatikkokin kannattaa suojata kirkkaalla lakalla (Esim. Maston Spraylakka kiiltävä Tokmannilta) ennen käyttöönottoa.

Isomman istutuslaatikon eli lavakauluksen 80cm x 120cm laserkaiverrus kyllä onnistuu mutta hankalan koon vuoksi toimituskulut kasvavat niin paljon, ettei normaali toimitustapa ole järkevä. Ota yhteyttä info@insigno.fi niin tarkastamme miten ja mihin hintaan onnistumme toiveesi toteuttamaan.

Laser kaiverrukset tehdään laatikon pidemmälle sivulle alueille A,B ja C. Samat kuvat ja tekstit toistetaan vastakkaiselle puolelle. Alueet A,B ja C ovat neliön muotoiset mutta alueiden muotoa on mahdollista muuttaa. Samoin on mahdollista käyttää esimerkiksi vain yhtä kuvaa tai yhtä tekstiä koko sivulla. Täytä silloin  esimerkiksi vain alueen A tiedot ja kerro tarkemmat ohjeet  ohjeita ja toiveita osiossa.

Tekstit:
Kun kirjoitat tekstiä käytä isoja ja pieniä kirjaimia sekä kappalejakoja saadaksesi tekstin asettelun mahdollisimman lähelle haluamaasi. Kiinnitä huomiota myös riviväleihin. Fonttia ja muotoiluja sen sijaan et tässä voi käyttää. Halutessasi voit jättää tekstialueet tyhjiksi. Antamiesi tietojen ja ohjeiden mukaisesti toteutamme tekstin asettelun ja muotoilun parhaan kykymme mukaisesti. Kokemuksemme mukaan tekstifontti Garamond toimii kaiverruksissa parhaiten. Jos sinulla on erityisen painava syy muun fontin valintaan, voit lisätä fonttitoiveesi kohtaan ”Toiveet ja ohjeet”. Teoriassa kaikki yleisesti saatavilla olevat Windows-fontit on mahdollista kaivertaa.

Kuva:
Kuvaa valitessasi muista, että vaikka yllättävän huonolaatuisellakin kuvalla kaiverrus on mahdollista toteuttaa siistillä jäljellä, niin mitä parempilaatuisempi kuva, sitä parempi on lopputulos. Puupinnalle laseroitaessa kuva on luonnollisesti ruskeasävyinen. Asettelun ja kaiverrustyön vaatimien kuvanvankäsittelytöiden yhteydessä voimme tehdä rajauksia ja yksinkertaisia muutoksia ja korjauksia. Vaativammat kuvankäsittelytyöt eivät tässä yhteydessä ole mahdollisia.  Jos haluat käyttää paperivalokuvaa tms. painotuotetta, postita se meille skannattavaksi. Palautamme alkuperäiset kuvat valmiin kuvalaatan mukana.

Toiveet ja ohjeet:
Kaikki asetteluun ja kuvankäsittelyyn liittyvät toiveet ja ohjeet auttavat meitä toteutuksessa. Tavoitteenamme on, että voit hyvillä mielin hyväksyä ensimmäisen lähettämämme asetteluehdotuksen.

Jos tilauksen teon yhteydessä käytettävissä olevat työkalut tuntuvat jäykiltä tai puutteellisilta ideointiisi, voit toki jättää teksti- ja kuvakentät tyhjiksi ja lähettää tekstit, kuvat ja ohjeet  sähköpostitse osoitteeseen info@insigno.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikkotiedoksi tilauksesi numero. Huomaa kuitenkin, että jos projekti paisuu tavanomaista isommaksi hankkeeksi, on mahdollista, että joudumme laskuttamaan lisätöistä erikseen.

Taitava Photoshop-osaaja voi lähettää kuvana valmiin asettelun teksteineen *.jpg -muodossa.

Ennen kuin aloitamme kaiverruksen, lähetämme sinulle sähköpostitse kuvaluonnoksen valmiista asettelusta hyväksyttäväksi. Tarvittaessa pyydämme lisäohjeita ennen lähettämistä. Normaalisti asetteluehdotuksen lähetämme hyväksyttäväksi tilausta varten seuraavan arkipäivän aikana. Hyväksynnän jälkeen tilauksen toimittamiseen kuluu 2-3 työpäivää. Todellinen toimitusaika tilauksesta toimitukseen on 1-2 viikkoa.

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 60 × 80 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Istutuslaatikko omalla kuvalla ja tekstillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *