Lemmikin muistolaatta kaakeli

49,00 59,00 

Kaakelille kaiverrettu lemmikin kuva  teksteineen on tyylikäs ja edulllinen vaihtoehto kiviselle muistolaatalle. Kaakelitaulun koko on 25cm x 20cm ja valittavissa on kolme eri väriä. Jos olet uskalias valitset edullisemmat rohkeat värit.

Yksilöllinen kaakelitaulu itse valitsemallasi kuvalla ja tekstillä syntyy näin:

  1. Valitse kaakelilaatan väri: musta, punainen tai hiekka. Koko on 25×20 cm.
  2. Lisää alueen 1 teksti.
  3. Lisää alueen 2 teksti.
  4. Lisää kuva.
  5. Kerro tekstin ja kuvan käsittelyyn ja asetteluun liittyvät toiveesi.

Tilauksen saatuamme teemme kuvan ja tekstin asetteluehdotuksen toiveidesi mukaisesti. Lähetämme asettelun sinulle hyväksyttäväksi ennen kaiverrustyön aloittamista.

Tekstialue 1

Kirjoita tähän alueeseen 1 tuleva teksti. Tarkenna tekstialue 1 asetteluohjeita Toiveet ja ohjeet tekstissä.

Tekstialue 2

Kirjoita tähän alueeseen 2 tuleva teksti. Tarkenna tekstialue 2 asetteluohjeita Toiveet ja ohjeet tekstissä.

Kuva

Lataa kuva meille. Lähetä tiedostokooltaan mahdollisimman suuri mieluummin alkuperäinen kuvatiedosto. Huomaa, että lähettämällä kuvan annat Insigno Oy:lle oikeudet kuvan käyttöön ja muokkaukseen.

(max file size 512 Mt)

Toiveita ja ohjeita

Lisää tähän kuvan ja tekstin muokkaukseen ja asetteluun liittyviä toiveitasi. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme ottamaan toiveesi huomioon toteutuksessa. Kaikki pienetkin toiveet auttavat meitä saavuttamaan juuri haluamasi tuloksen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Tuotekuvista löydät esimerkkejä kuvien ja tekstien asetteluun. Huomaathan, että osa tuotekuvista on kuvankäsittelyllä toteutettuja eivätkä valokuvia todellisista tuotteista. Selailemalla tuotekuvia toivottavasti löydät hyviä ideoita omaan kaakelitauluusi. Jos haluat käyttää eri kaakelikokoja ja -värejä, on se mahdollista – ota vain yhteyttä ”Oma projekti” -lomakkeella.

Kaakelilaatan koko ja väri:
Kaakelilaatan koko on 25×20 cm ja paksuus 0,7 cm. Värejä on valittavina kolme: musta, punainen ja hiekka.
– Mustan kiiltävän kaakelilaatan Pukkila-tuotenumero on P3599. Kiiltävällä mustalla pinnalla kaiverrukset näkyvät parhaiten.
– Punaisen kiiltävän kaakelilaatan Pukkila-tuotenumero on P35307K. Tiilenpunaisella kaakelilla kaiverrustulos on täyteläisen upea.
– Hiekanvärisen kiiltävän kaakelilaatan Pukkila-tuotenumero on P35807K. Kaiverrus hiekanvärisellä pinnalla on erityisen tunnelmallinen.

Tekstit:
Kun kirjoitat tekstiä käytä isoja ja pieniä kirjaimia sekä kappalejakoja saadaksesi tekstin asettelun mahdollisimman lähelle haluamaasi. Kiinnitä huomiota myös riviväleihin. Fonttia ja muotoiluja sen sijaan et tässä voi käyttää. Halutessasi voit jättää toisen tai molemmatkin tekstialueet tyhjiksi. Antamiesi tietojen ja ohjeiden mukaisesti toteutamme tekstin asettelun ja muotoilun parhaan kykymme mukaisesti. Kokemuksemme mukaan tekstifontti Garamond toimii kaiverruksissa parhaiten. Jos sinulla on erityisen painava syy muun fontin valintaan, voit lisätä fonttitoiveesi kohtaan ”Toiveet ja ohjeet”. Teoriassa kaikki yleisesti saatavilla olevat Windows-fontit on mahdollista kaivertaa.

Kuva:
Kuvaa valitessasi muista, että vaikka yllättävän huonolaatuisellakin kuvalla kaiverrus on mahdollista toteuttaa siistillä jäljellä, niin mitä parempilaatuisempi kuva, sitä parempi on lopputulos.  Asettelun ja kaiverrustyön vaatimien kuvanvankäsittelytöiden yhteydessä voimme tehdä rajauksia ja yksinkertaisia muutoksia ja korjauksia. Vaativammat kuvankäsittelytyöt eivät tässä yhteydessä ole mahdollisia. Jos haluat kivitauluun useamman kuin yhden kuvan lähetä lisäkuvat käsittelyohjeineen sähköpostitse osoitteeseen info@insigno.fi.  Muista laittaa sähköpostin otsikkotiedoksi tilauksesi numero. Huomaa kuitenkin, että jos projekti paisuu tavanomaista isommaksi hankkeeksi, on mahdollista, että joudumme laskuttamaan lisätöistä erikseen. Jos haluat käyttää paperivalokuvaa tms. painotuotetta, lähetä se meille skannattavaksi. Palautamme alkuperäiset kuvat valmiin kuvalaatan mukana.

Toiveet ja ohjeet:
Kaikki asetteluun ja kuvankäsittelyyn liittyvät toiveet ja ohjeet auttavat meitä toteutuksessa. Kerro myös, onko kaakeli pysty- vai vaaka-asennossa. Tavoitteenamme on, että voit hyvillä mielin hyväksyä ensimmäisen lähettämämme asetteluehdotuksen.

Jos tilauksen teon yhteydessä käytettävissä olevat työkalut tuntuvat jäykiltä tai puutteellisilta ideointiisi, voit toki jättää teksti- ja kuvakentät tyhjiksi ja lähettää tekstit, kuvat ja ohjeet myös sähköpostitse osoitteeseen info@insigno.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikkotiedoksi tilauksesi numero. Huomaa kuitenkin, että jos projekti paisuu tavanomaista isommaksi hankkeeksi, on mahdollista, että joudumme laskuttamaan lisätöistä erikseen.

Taitava Photoshop-osaaja voi lähettää kuvana valmiin asettelun teksteineen *.jpg -muodossa.

Ennen kuin aloitamme kaiverruksen, lähetämme sinulle sähköpostitse kuvaluonnoksen valmiista asettelusta hyväksyttäväksi. Normaalisti asetteluehdotuksen lähetämme hyväksyttäväksi tilausta varten seuraavan arkipäivän aikana. Hyväksynnän jälkeen tilauksen toimittamiseen kuluu 2-3 työpäivää. Todellinen toimitusaika tilauksesta toimitukseen on 1-2 viikkoa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Kaakelin Väri:

Musta Kaakeli, Punainen Kaakeli, Hiekka Kaakeli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lemmikin muistolaatta kaakeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *