Ale!

Kiinnitysreiät 6mm

Alkuperäinen hinta oli: 5,00 €.Nykyinen hinta on: 1,00 €.

Valitse kivilaatan koon ja kiinnitystarpeen mukaisesti 2,4 tai 6 reikää. Kivilaattaan porataan kiinitystä varten valitsemasi määrä läpimitaltaan 6mm kiinnitysreikiä.

2 reikää: Reiät sijaitsevat oikeassa ja vasemmassa reunassa keskellä noin 1.5 – 2,5cm kiven reunasta
4 reikää: Reiät sijaitsevat nurkissa noin 1.5 – 2.5cm kiven reunasta.
6 reikää: Reiät sijaitsevat nurkissa noin 1.5 – 2.5cm kiven reunasta ja ylhäällä ja alhaalla keskellä.

Tilauksen mukana tulee joka reikään perusruuvi. Voit toki vaihtaa tilalle oman ruuvisi.

Suosittelemme välttämään reikiä jos laatan saa muulla keinoin kiinnitettyä. Reikä heikentää laattaa ja varsinkin ruuveja kiristettäessä tulee noudattaa erityistä huolellisuutta. Kivi on kestävää mutta ei joustavaa joten se epätasaisella alustalla voi lohjeta helpostikin. Toisaalta, jos reiät on tarpeen, kannattaa tilata palvelu tästä koska kiven poraaminen onnistuneesti vaatii ammattimaiset työkalut. Reikiä kannattaa valita parillinen määrä.

Jos reikien sijoitteluun liittyy erityistoiveita lähetä ne tilauksen mukana. Mahdollisuuksien mukaan täytämme erityistoiveetkin.

Tuotetunnus (SKU): 999006 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Valitse laatan koon ja kiinnitystarpeesi mukaisesti kaksi, neljä tai kuusi reikää. Kivilaattaan porataan kiinnitystä varten valitsemasi määrä läpimitaltaan 6 mm kiinnitysreikiä.

2 reikää: Reiät sijaitsevat oikeassa ja vasemmassa reunassa keskellä noin 1.5 – 2,5 cm kiven reunasta
4 reikää: Reiät sijaitsevat nurkissa noin 1,5 – 2,5 cm kiven reunasta.
6 reikää: Reiät sijaitsevat nurkissa noin 1,5 – 2,5 cm kiven reunasta sekä ylhäällä ja alhaalla keskellä.

Tilauksen mukana tulee reikiin sopivat perusruuvit.  Voit myös vaihtaa tilalle oman ruuvisi. Suosittelemme välttämään reikiä, jos laatan saa muilla keinoin kiinnitettyä. Esimerkiksi Casco SuperFix tai XtremFix asennusliimalla. Insignon vinkki: Jos haluat suojata liimattavaa pintaa ruuvaa kivilevyn alle pienillä ruuveilla vaneri, johon liimaat kivilevyn.

Reikä heikentää laattaa ja varsinkin ruuveja kiristettäessä tulee noudattaa erityistä huolellisuutta. Kivi on hyvin kestävää, mutta ei joustavaa, joten epätasaisella alustalla se voi helpostikin lohjeta. Toisaalta, jos reiät ovat tarpeen, kannattaa tilata palvelu tästä koska kiven poraaminen onnistuneesti vaatii ammattimaiset työkalut ja vesijäähdytyksen. Reikiä kannattaa valita parillinen määrä.

Jos reikien sijoitteluun liittyy erityistoiveita, lähetä ne tilauksen mukana. Mahdollisuuksien mukaan täytämme erityistoiveetkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiinnitysreiät 6mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *