Tukeva kivitaulu

149,00 

Paksu kivi pysyy tukevasti pystyssä pöydällä tai hyllyllä sisätiloissa. Laattaan voi toki kaivertaa muunkin kuin lemmikin kuvan. Tukeva kivilaatta kestää säätä myös ulkona. Mukavan pienen koon 20cm x 15cm ansiosta asettelu vaikka rakkaiden valokuvien viereen on helppoa. Kuvassa teksti Sissi on tehty kiiltävän mustaksi, jolloin se osin sulautuu kuvaan. Asettelussa tekstin voi toki toteuttaa muullakin tavoin. Ennen kaiverrusta saat aina asetteluehdotuksen hyväksyttäväksesi.

Kivilaatan koko on n. 5cm X 20cm x 15cm. Mustan kivilaatan etupinta ja kantit ovat hiottut kiiltäväksi. Sivut ja tausta ovat sahatut, mattapintaiset.

Tuotekuvista löydät esimerkkejä kuvien ja tekstien asetteluun. Huomaathan, että osa tuotekuvista on kuvankäsittelyllä toteutettuja eivätkä valokuvia todellisista tuotteista. Selailemalla tuotekuvia toivottavasti löydät hyviä ideoita omaan tauluusi.Lisää kuvia löydät SoMesta.  Youtube kanavaltamme löytyy myös videoesittelyjä.

Kivitaulun itse valitsemallasi kuvalla ja tekstikaiverruksella teet näin:

  1. Lisää alueen 1 teksti. (Esim. mietelause ja nimitiedot)
  2. Lisää alueen 2 teksti. (Esim. Runo)
  3. Lisää kuva.
  4. Kerro tekstin ja kuvan käsittelyyn ja asetteluun liittyvät toiveesi.

Lisää ohjeita löydät sivun alaosasta.

Tilauksen saatuamme teemme kuvan ja tekstin asetteluehdotuksen toiveidesi mukaisesti. Tarvittaessa pyydämme lisäohjeita. Lähetämme asettelun sinulle hyväksyttäväksi ennen kaiverrustyön aloittamista. 

Tekstialue 1

Kirjoita tähän alueelle 1 tuleva teksti. Tarkenna tekstialue 1 asetteluohjeita Toiveet ja ohjeet tekstissä.

Tekstialue 2

Kirjoita tähän alueelle 2 tuleva teksti. Esimerkiksi runo. Tarkenna tekstialue 2 asetteluohjeita Toiveet ja ohjeet tekstissä.

Lisää Kuva

Lataa kuvatiedosto meille. Lähetä tiedostokooltaan mahdollisimman suuri mieluummin alkuperäinen kuvatiedosto. Huomaa, että lähettämällä kuvan annat Insigno Oy:lle oikeudet kuvan käyttöön ja muokkaukseen.

(max file size 512 Mt)

Toiveet ja ohjeet

Lisää tähän kuvan ja tekstin muokkaukseen ja asetteluun liittyviä toiveitasi. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme ottamaan toiveesi huomioon toteutuksessa. Kaikki pienetkin toiveet auttavat meitä saavuttamaan juuri haluamasi tuloksen.

Kuvaus

Paksu kivi pysyy tukevasti pystyssä pöydällä tai hyllyllä sisätiloissa. Tukeva kivilaatta kestää säätä myös ulkona. Mukavan pienen koon 20cm x 15cm ansiosta asettelu vaikka rakkaiden valokuvien viereen on helppoa. Kuvassa teksti Sissi on tehty kiiltävän mustaksi, jolloin se osin sulautuu kuvaan.  Asettelussa tekstin voi toki toteuttaa muullakin tavoin. Ennen kaiverrusta saat aina asetteluehdotuksen hyväksyttäväksesi.

Kivilaatan koko on n. 5cm X 20cm x 15cm. Mustan kivilaatan etupinta ja kantit ovat hiottut kiiltäväksi. Sivut ja tausta ovat sahatut, mattapintaiset. Jos harkitset muita kokoja siirry tuotekategoriaan Kivitaulu omalla kuvalla ja tekstillä

Tuotekuvista löydät esimerkkejä kuvien ja tekstien asetteluun. Huomaathan, että osa tuotekuvista on kuvankäsittelyllä toteutettuja eivätkä valokuvia todellisista tuotteista. Selailemalla tuotekuvia toivottavasti löydät hyviä ideoita omaan tauluusi.Lisää kuvia löydät SoMesta.  Youtube kanavaltamme löytyy myös videoesittelyjä.

Tekstit:
Kun kirjoitat tekstiä käytä isoja ja pieniä kirjaimia sekä kappalejakoja saadaksesi tekstin asettelun mahdollisimman lähelle haluamaasi. Kiinnitä huomiota myös riviväleihin. Fonttia ja muotoiluja sen sijaan et tässä voi käyttää. Halutessasi voit jättää toisen tai molemmatkin tekstialueet tyhjiksi. Antamiesi tietojen ja ohjeiden mukaisesti toteutamme tekstin asettelun ja muotoilun parhaan kykymme mukaisesti. Kokemuksemme mukaan tekstifontti Garamond toimii kaiverruksissa parhaiten. Jos sinulla on erityisen painava syy muun fontin valintaan, voit lisätä fonttitoiveesi kohtaan ”Toiveet ja ohjeet”. Teoriassa kaikki yleisesti saatavilla olevat Windows-fontit on mahdollista kaivertaa.

Kuva:
Kuvaa valitessasi muista, että vaikka yllättävän huonolaatuisellakin kuvalla kaiverrus on mahdollista toteuttaa siistillä jäljellä, niin mitä parempilaatuisempi kuva, sitä parempi on lopputulos. Asettelun ja kaiverrustyön vaatimien kuvanvankäsittelytöiden yhteydessä voimme tehdä rajauksia ja yksinkertaisia muutoksia ja korjauksia. Vaativammat kuvankäsittelytyöt eivät tässä yhteydessä ole mahdollisia. Jos haluat kivitauluun useamman kuin yhden kuvan lähetä lisäkuvat käsittelyohjeineen sähköpostitse osoitteeseen info@insigno.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikkotiedoksi tilauksesi numero. Huomaa kuitenkin, että jos projekti paisuu tavanomaista isommaksi hankkeeksi, on mahdollista, että joudumme laskuttamaan lisätöistä erikseen. Jos haluat käyttää paperivalokuvaa tms. painotuotetta, lähetä se meille skannattavaksi. Palautamme alkuperäiset kuvat valmiin kuvalaatan mukana.

Toiveet ja ohjeet:
Kaikki asetteluun ja kuvankäsittelyyn liittyvät toiveet ja ohjeet auttavat meitä toteutuksessa. Tavoitteenamme on, että voit hyvillä mielin hyväksyä ensimmäisen lähettämämme asetteluehdotuksen.

Jos tilauksen teon yhteydessä käytettävissä olevat työkalut tuntuvat jäykiltä tai puutteellisilta ideointiisi, voit toki jättää teksti- ja kuvakentät tyhjiksi ja lähettää tekstit, kuvat ja ohjeet myös sähköpostitse osoitteeseen info@insigno.fi. Muista laittaa sähköpostin otsikkotiedoksi tilauksesi numero. Huomaa kuitenkin, että jos projekti paisuu tavanomaista isommaksi hankkeeksi, on mahdollista, että joudumme laskuttamaan lisätöistä erikseen.

Taitava Photoshop-osaaja voi lähettää kuvana valmiin asettelun teksteineen *.jpg -muodossa.

Ennen kuin aloitamme kaiverruksen, lähetämme sinulle sähköpostitse kuvaluonnoksen valmiista asettelusta hyväksyttäväksi. Tarvittaessa pyydämme lisäohjeita ennen lähettämistä. Normaalisti asetteluehdotuksen lähetämme hyväksyttäväksi tilausta varten seuraavan arkipäivän aikana. Hyväksynnän jälkeen tilauksen toimittamiseen kuluu 2-3 työpäivää. Todellinen toimitusaika tilauksesta toimitukseen on 1-2 viikkoa.

 

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tukeva kivitaulu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *